Μια διαδρομή 30 ετών!

Πριν από 30 χρόνια, τα αδέρφια της οικογένειας Τζερμπίνου, Γιάννης και Κυριάκος, ιδρύουν την επιχείρηση ΑΦΟΙ Γ. ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΣ Ο.Ε. με στόχο και όραμα να προσφέρουν στο χώρο του ελληνικού επίπλου την ποιότητα και τις αρχές που κληρονόμησαν από την παράδοση του έλληνα επιπλοποιού, δυο γενιές πριν, από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας Τζερμπίνου.

Η ιστορία μας ξεκινά από το μακρινό 1946 όπου ο Γιώργος Τζερμπίνος διατηρεί παραδοσιακό εργαστήριο και αργότερα έκθεση επίπλων. Το 1986, ο Γιάννης και ο Κυριάκος Τζερμπίνος αναλαμβάνουν την επιχείρηση, προσφέροντας νέες προοπτικές, καινοτόμες ιδέες αλλά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες σε νέους τομείς.

Παράλληλα, ξεκινούν και οι εισαγωγές από το εξωτερικό αλλά και ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής μονάδας, έτσι ώστε να κατασκευάζει κουφώματα, εξωτερικές και εσωτερικές θύρες, θωρακισμένες πόρτες, πυράντοχες πόρτες πιστοποιημένες από τον κατάλληλο φορέα, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων με εξειδικευμένες εφαρμογές σε μασίφ MDF.

Το βασικότερο όμως είναι οτι η εταιρία μας διαθέτει με τα προϊόντα της πιστοποιητικά ποιότητας, αλλά και ότι ακολουθεί διεργασίες κάτω από το πρότυπο ISO 9001:2015 για την διαχείρηση της ποιότητας και ακολουθεί όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Πρότυπο CE.

Eκείνη την περίοδο, ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας αλλάζει σε “Green River”. Στα ευρύτερα πλαίσια της εξέλιξης και ανανέωσης, το 1996 η εταιρία διενεργεί το σημαντικότερο επιχειρηματικό της άλμα, μέχρι τη δεδομένη στιγμή, μεταφέροντας την έδρα της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Ροϊτικα Πατρών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την άψογη κτιριακή υποδομή, το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Το 2009 αποτελεί καταλυτικής σημασίας χρονιά για την Green River, καθότι προχωρά σε μια σειρά αλλαγών, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την επιχείρηση. Αλλάζει το λογότυπό της ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα πολιτική και φιλοσοφία της, καθώς και την έδρα της. Συγκεκριμένα από τα Ροϊτικα που εδρεύει και είναι η παραγωγή και τα γραφεία της επιχείρησης, μεταφέρεται παράλληλα και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στη ΒΙΠΕ Πατρών, σε ένα εργονομικά άψογο και άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο που στεγάζει όλες τις γραμμές παραγωγής και αποθήκες της εταιρίας.

Σήμερα, λοιπόν, η Green River χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες, καθώς και υπερσύγχρονη διαδικασία παραγωγής με νέα καινοτόμα μηχανήματα CNC έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με απαράμιλλη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Mε στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας και την φιλική διάθεση, η Green River επιμένει στο πνεύμα της οικογενειακής επιχείρησης και αναπτύσσει προσωπικές συνεργασίες σε συνδυασμό με υψηλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα σας, έτοιμοι πάντα να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες πόρτες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα η Green River, παρουσιάζει νέες σειρές εσωτερικών πορτών, με ανανεωμένα σχέδια και τρόπους κατασκευής, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της σύγχρονης διακόσμησης. Παράλληλα, η εταιρία κάνει εξαγωγές σε Ευρώπη και Αφρική. Από τις αρχές του 2019 επεκτείνεται και λειτουργεί ταυτόχρονα σε νέες μόνιμες εγκαταστάσεις σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Ζώνη Πατρών, διατηρώντας την έδρα της στα Ροΐτικα Πατρών.