Ελληνική Έκδοση English Version


Κουζίνες Εντοιχισμένες

Κουζίνες Εντοιχισμένες

Πορτάκια μασίφ - ημιμασίφ
- κόντρα πλακέ θαλάσσης

Πορτάκια Κουζίνας Επενδεδυμένα
Πορτάκια Κουζίνας Βακελίτης
Πάγκοι Κουζίνας

Aπο τη θεωρία στη Πράξη - Κουζίνες
 
 
Κουζίνες Εντοιχισμένες

Δυνατότητα κατασκευής όλων των ειδών κουζίνας,

 • Μοντέρνες
 • Κλασσικές
 • Ειδικές κατασκευές ( πάσο - βιτρίνες - τραπέζια κ.α.)


 • Τα υλικά για τα πορτάκια είναι από mdf επενδεδυμενα (Ανιγκρε - Οξυα - Δρυς Φυσικά - Δρυς βιομηχανικό) - μασίφ - ημιμασιφ και βακελίτες.

  Σχέδια παντογράφου, διακοσμητικά αλουμίνια και τζάμια είναι μερικά από τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στα πορτάκια της κουζίνας σας ώστε να την κάνετε ξεχωριστή με το δικό σας γούστο.

  Οι χρωματισμοί, οι συνδυασμοί και η εξωτερική μορφή τους είναι άπειροι, χωρίς κανένα περιορισμό σε αυτό που επιθυμείται και έχετε φανταστεί.

  Τα υλικά συνδέσεις είναι τα ποιοτικότερα της αγοράς με επαγγελματικούς μηχανισμούς και εξαρτήματα (κουμπάσα ανύψωσης - συρταρια με μηχανισμους - μεντεσέδες με φρένο κ.α.).

  Ο χώρος της κουζίνας σε κάθε σπίτι, θέλει λεπτομέρεια στη κατασκευή γιατί είναι ένα σημείο που περνάμε πολλές ώρες και για αυτό πρέπει να είναι έτσι όπως τον θέλουμε και παράλληλα όσο τον δυνατόν ποιο εύχρηστος.

  Προμηθευόμαστε για εσάς τις ηλεκτρικές σας συσκευές (φούρνους - εστίες - πλυντήρια πιάτων - ψυγεία κ.α.) με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και τη Γερμανική ποιότητα της Teka ellas.

  Μπείτε στη καρτέλα Εξαρτήματα -> Ηλεκτρικά ΤΕΚΑ ΕΛΛΑΣ και δείτε τους καταλόγους της Teka με όλα τα προϊόντα και τις ειδικές προσφορές σε πακέτα.     
  Copyright 2010 GreenRiver | Κατασκευή ιστοσελίδων Opart Creative Technologies